enelitfrderues
+30 210 4179444 sales@firstchoicetravel.gr

Μονοήμερη Κρουαζιέρα Aίγινα – Πόρος – Ύδρα

0
Τιμή
από135€
Τιμή
από135€
Πλήρες όνομα*
Email *
Το μήνυμά σας*
Αποθήκευση

Adding item to wishlist requires an account

6384

Επιλέξτε μας!

  • Ανταγωνιστικές τιμές
  • Φιλική εξυπηρέτηση
  • Επιλεγμένες εκδρομές
  • Ασφάλεια συναλλαγών

Άμεση Εξυπηρέτηση

Xρειάζεστε βοήθεια ή περισσότερες πληροφορίες για αυτή την εκδρομή; Μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας!

210 4179444
210 4125200

sales@firstchoicetravel.gr

loader-image
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
03:27, 29 Μαρτίου, 2024
temperature icon 16°C
Humidity 63 %
Wind Gust: 0 mph

NEWSLETTER

1 ήμερη κρουαζιέρα
Διαθεσιμότητα : Καθημερινά Αναχώρηση 08:00 Επιστροφή 19:30
Μονοήμερη Κρουαζιέρα Aίγινα – Πόρος – Ύδρα
Max People : 40

Μονοήμερη Κρουαζιέρα Aίγινα – Πόρος – Ύδρα

Ένα μαγευτικό ταξίδι στα μοναδικής ομορφιάς, νησιά του Σαρωνικού, Αίγινα, Πόρο και Ύδρα, με ζωντανή μουσική, ψυχαγωγία, φαγητό, χορούς και χαρούμενα πρόσωπα από όλο τον κόσμο. Ας σαλπάρουμε!
Μονοήμερη Κρουαζιέρα Aίγινα – Πόρος – Ύδρα

Aίγινα – Πόρος – Ύδρα

Ύδρα. Από τα πιο γραφικά και ατμοσφαιρικά νησιά του Αργοσαρωνικού, ιδανικό για ρομαντικές αποδράσεις.
Ένα νησί με πλούσια ναυτική παράδοση και κοσμοπολίτικο χαρακτήρα, ένας από τους πιο δημοφιλής τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας.

Πόρος. Το πράσινο νησί του Σαρωνικού Κόλπου με τα πεύκα, το λεμονόδασος, τη γαλήνη και την αρχοντιά.
Ταβερνάκια, μαρίνες και γιοτ, νεοκλασικά κτήρια, ένα ρολόι που μετράει τις όμορφες στιγμές, πεύκα ως τη θάλασσα, ηρεμία και χαλάρωση.

Αίγινα. Όμορφη και επιβλητική με μεσογειακά τοπία, ιστορία και μνήμες αρχαίες σχεδόν παντού, από τις παραλίες μέχρι τα βουνά, κι ένα από τα πιο εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα στην Ελλάδα.

Περιλαμβάνονται

  • Γεύμα στο πλοίο.
  • Μεταφορά από και προς το κέντρο της Αθήνας, για την Μονοήμερη Κρουαζιέρα Aίγινα – Πόρος – Ύδρα.
  • Ζωντανό ψυχαγωγικό πρόγραμμα.
  • Εισιτήρια πλοίου για όλη τη διαδρομή.

Δεν περιλαμβάνονται

  • Επιβάρυνση αξίας 5,00€ ανά άτομο λόγω επίναυλου καυσίμων.
  • Εισιτήρια προαιρετικών εκδρομών.
  • Αναψυκτικά, ποτά και φιλοδωρήματα.
  • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο «Μονοήμερη Κρουαζιέρα Aίγινα – Πόρος – Ύδρα».
Πρόγραμμα

1η ημέραΜονοήμερη Κρουαζιέρα Aίγινα – Πόρος – Ύδρα

Η σειρά με την οποία θα επισκεφτούμε τα νησιά Πόρος – Ύδρα – Αίγινα, είτε Ύδρα – Πόρος – Αίγινα, δεν επηρεάζει το χρόνο παραμονής στο καθένα από αυτά.

Το πλοίο αναχωρεί από τη μαρίνα του Τροκαντερό στο Φλοίσβο όπου σε φιλική ατμόσφαιρα το πλήρωμα καλωσορίζει τους επισκέπτες. Κατά την επιβίβαση σας θα λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το πλοίο και το πρόγραμμα της κρουαζιέρας. Επίσης θα έχετε απαντήσεις στα ερωτήματα που ελεύθερα θα μπορείτε να θέσετε.

Το πρώτο λιμάνι που θα επισκεφθούμε, είναι αυτό της Ύδρας. Ένα από τα πιο ιδιαίτερα και ρομαντικά νησιά του Σαρωνικού κόλπου. Ένα μαργαριτάρι, γνωστό για τη γραφικότητά του. Μοναδικό ανάμεσα στα ελληνικά νησιά, στο οποίο δεν επιτρέπονται οχήματα καθώς το μοναδικό μέσο μεταφοράς στο νησί είναι τα γαϊδουράκια. Η Ύδρα έχει προσελκύσει στο παρελθόν πάρα πολλούς ποιητές, μουσικούς, ηθοποιούς και διασημότητες με την καλοδιατηρημένη αρχιτεκτονική, τα αγροτικά μονοπάτια και τα βαθιά κρυστάλλινα νερά της.

Καθώς ταξιδεύουμε, το παραδοσιακό χορευτικό μας συγκρότημα θα σας κάνει να χορέψετε σε Ελληνικούς ρυθμούς και το γεύμα σε μπουφέ θα σερβιριστεί. Παράλληλα το πλούσιο μενού, προετοιμασμένο εν πλω με φρέσκα υλικά από τον σεφ μας, θα καλύψει όλα τα γούστα.

Στη συνέχεια θα φθάσουμε στον Πόρο. Αυτό το πανέμορφο και καταπράσινο νησί θα σας συναρπάσει με τις τεράστιες εκτάσεις από πεύκα και λεμονιές! Εύκολα μπορεί κανείς να απολαύσει ένα χαλαρωτικό περίπατο στα γραφικά του σοκάκια. Πολύ συχνά αναφέρεται ως «η Βενετία του Σαρωνικού» καθώς η μεταφορά μεταξύ Πόρου και Γαλατά γίνεται με βάρκα, δίνοντας την αίσθηση ότι ζει κανείς «πάνω» στο νερό.

Τέλος θα φθάσουμε στο τελευταίο λιμάνι της διαδρομής μας, την Αίγινα. Το μεγαλύτερο των τριών νησιών.

Εκτός από το λιμάνι και την πόλη υπάρχουν πολυάριθμες ενδιαφέρουσες περιοχές για να ανακαλύψετε στο νησί. Σας προτείνουμε 3 προαιρετικές εκδρομές (ατομικά έξοδα) – Μονοήμερη Κρουαζιέρα Aίγινα – Πόρος – Ύδρα.

Κλασσική εκδρομή – Η πρώτη επιλογή είναι μια βόλτα του νησιού με το λεωφορείο μας. Ξεκινώντας με την επίσκεψη του Ναού της Αφαίας. ‘Ενας από τους πιο καλοδιατηρημένους ναούς της Ελλάδας και ένας από τους τρεις ναούς που απαρτίζουν το διεθνούς φήμης «Ιερό Τρίγωνο» της ελληνικής αρχαιότητας. Κτισμένος στην κορυφή ενός πευκόφυτου λόφου, προσφέρει μία καταπληκτική θέα που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη! Από το μοναδικό αυτό σημείο έχετε τη δυνατότητα να δείτε το Σαρωνικό κόλπο, τον Πειραιά και τη Σαλαμίνα.

Πανοραμική περιήγηση – Σε αυτή την εκδρομή, έχετε τη δυνατότητα να θαυμάσετε και να φωτογραφίσετε τα σπουδαιότερα σημεία του νησιού. Επίσης να γευθείτε την ομορφιά της φύσης, να αφεθείτε στη Παλαιοχώρα, τη μεσαιωνική πρωτεύουσα του νησιού. Τέλος να προσκυνήσετε στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου, όπου βρίσκεται και το σκήνωμα του Αγίου!

Μπάνιο – Νιώστε ξέγνοιαστα καθώς θα σας μεταφέρουμε με ένα από τα ταχύπλοα της εταιρίας μας, στην ακτή της Μονής. Στην ιδιωτική οργανωμένη παραλία, η οποία είναι ιδανική όχι μόνο για κολύμπι αλλά και για να απολαύσετε το υπέροχο, γεμάτο πεύκα τοπίο.

Το καλύτερο μέρος της Μονοήμερης Κρουαζιέρας Aίγινα – Πόρος – Ύδρα έφτασε. Το «Ελληνικό Γλέντι» με τραγουδιστές και χορευτές ντυμένους στα παραδοσιακά κοστούμια απ’όλη την Ελλάδα, θα σας διασκεδάσει μέχρι την τελευταία στιγμή ως το λιμάνι του Πειραιά.

Εδώ τελειώνει η Μονοήμερη Κρουαζιέρα Aίγινα – Πόρος – Ύδρα. Θα σας ευχηθούμε ένα θερμό χαιρετισμό, ανυπομονώντας να σας δούμε πάλι σε μια από τις κρουαζιέρες μας!

Χάρτης
Φωτογραφίες
13 travellers are considering this tour right now!